Vrijdag

In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben we op vrijdag 12 juli geen bands geprogrammeerd maar DJ’s. Zij zullen niet zoals gewoonlijk binnen aantreden om de kermis gemoedelijk te openen maar onmiddellijk stevig mogen openen op ons podium buiten.

Wortel Kermis wordt geopend door onze resident-DJ DJ DREL. Als vaste DJ van ons jeugdhuis weet hij als geen ander wat de Wortelse jeugd graag hoort en zal hij de boel al snel opgewarmd krijgen.


Maar goed ook want na onze resident neemt DOUBLE-U de decks over. Deze allround-DJ begon in 2006 op kleine feestjes maar schopte het ondertussen al tot op Tomorrowland, Summerfestival, Beachland… en in clubs als Noxx en Highstreet. Met eigen mash-ups in zijn DJ-set maakt hij elk feest legendarisch.

Vervolgens is het tijd voor onze headliner van vrijdag: DE LIEVELINGSDJ’S VAN JE ZUSJE. Dit Nederlands DJ-duo brengt een brede waaier aan hits, van oude knallers tot de meeste recent popmuziek met hier een daar een carnavalskraker erbij. Ze bewezen hun kunnen al op de Zwarte Cross, Paaspop, Defqon, Wish Outdoor… Zegt genoeg, niet?

De eerste avond wordt afgesloten met DJ JENZ. Deze Hoogstratenaar heeft zijn pluimen al meer dan verdiend op alle feesten in Hoogstraten en omstreken: Night of Darkness, Pimp My Night, Freeze Party…

Afterparty met DJ Drel


Reacties