Zondag


Zondag 14 juli openen we de avond met PETER AND THE PETS. Deze lokale Pop- en Indierockband ontstond in 2014 tussen de muren van VITO Hoogstraten onder leiding van Carl Janssens. De muziek van de band is geïnspireerd op onder andere Pavement, The Lemonhead en The Only Ones.

Vervolgens stapt DC’70 het podium op. Desperated Company ’70 is dé Hoogstraatse Rockband van de jaren ’70 en ‘80. Al meer dan 50 jaar is de band actief en ze treden nog steeds op in de oorspronkelijke formatie. Rik Ooms, Eddy Maes, Wim Sterkens, Fred Van Ostayen en Cyriel Van Opstal komen hun beste covers van The Beatles, The Rolling Stones, Cheep Trick, Status Quo… brengen op ons podium.

Na DC’70 zullen we meer dan opgewarmd zijn voor onze headliner van zondag. THE JULIETS is een zeskoppige spektakelband met Aurélie Van Rompay als frontvrouw. Aurélie nam in 2014 deel aan de voice en startte kort daarna een solocarrière. Na enkele jaren besloot ze een coverband uit de grond te stampen. In 2018 waren The Juliets een feit. Ze schoten als een raket uit de startblokken en wisten dit jaar al een optreden op Paaspop (NL) te versieren.Afterparty met DJ Samson

Reacties