Zaterdag


Zaterdag 13 juli wordt op gang geschoten door de guitaren van PARAMATMAN. Dit duo uit Tilburg brengt heavy Rock ’n Roll op dat niveau dat je denkt dat er 5 à 6 muzikanten op het podium staan in plaats van 2. Een energiek en intens optreden met een muur van geluid en een golf van vette riffs staat u dus te wachten. Ze speelden al in gans Nederland, tijd om België te veroveren dus!


De tweede band van de avond is het Limburgse RIVALS OF MADTOWN. De Rock ’n Rollband bestaat uit vier jonge knapen die muziek brengen voor en door kwajongens die tegen de schenen stampen; uptempo, swingend en hard.

Na de twee bands schakelen we over op DJ’s. De eerste DJ van de zaterdagavond is DJ SAMSON. Samson kende zijn grote doorbraak al jaren geleden samen met Albert-O op de KLJ-tentfuif Squadra Del Partito. Later zou hij plaatjesdraaien in de verschillende jeugdhuizen in de streek maar ook Frisco in den Disco, Meadownight… Meermaals getest en telkens goed bevonden.

De headliner van zaterdag in Gunther D. Volgens velen het slechtse wat het Vlaamse Radiolandschap in overkomen, volgens ons een prima headliner voor zaterdag: GUNTHER D. Niet altijd even vriendelijk op Studio Brussel maar wel altijd in voor een stevig stampfeestje. Hij zorgt voor “vier kwartier botsautoplezier” en het verboden om te blijven zitten tijdens het draaien.

THE PARTY DIGGERS mogen de zaterdag afsluiten. Dj Glenn en DJ Bas samen achter de draaitafels geeft een geweldige combi. Gooi daar nog een micro en wat confettikanonnen bij en ze zetten ons pleintje helemaal op stelten. Feest gegarandeerd. Ze nemen ook de afterparty voor hun rekening

Reacties